Opera Without Words 

0
154

Carro Hade två biljetter till Operan i Måndags! Dubai Opera öppnade för drygt en vecka sen! Och självfallet måste man få med sig det! 


Det kändes nästan lite som att Det har blivit lite extra kultur i Dubai nu! Vilket är underbart för det är så ofta att man går less på allt annat. (Nu säger jag inte att det inte finns kultur här för det gör det i massor) Men det är ju så, har man allt i en stad så ser man bara det man har framför sig och inte allt annat. Man kanske inte uppskattar Dubai lika mycket nu som man gjorde förut och man har vänt sig med rutiner och livets liv! Men nu hör ni, har operan öppnat och det var verkligen väldigt trevligt att vara där! Vuxen poäng för mig på den tycker jag! :) 


Orkestern var jätte duktiga och deras komponist var så on top of his game att man blev nästen andfådd av att kolla på honom! 

Dom flesta var klädda i klassiska eleganta klänningar , och sen finns det ju alltid dom där    “Dårorna”  som kommer i jeans och t-shirt liksom.,, på operan?! Kom igen nu! Inte ok tyckte vi! Eller låter jag som en gammal kärring nu? Nej. Jag tycker faktiskt att man ska kli upp sig lite och make an Effort när man ska på operan! Det är klassiskt och så kommer det alltid vara. Förutan det så var det helt magiskt ! 
En perfekt date Night med Carro helt enkelt! 


Ps : Min klänning är köpt på H&M i fall ni undrade! 

Leave a Reply