My Crazy Life

0
377

När jag sitter och tänker på alla roliga saker jag gjort genom åren kan jag inte direkt säga att det är så mycket jag ångrar. Faktiskt så är det inget jag ångrar om jag ska vara ärlig. kanske vissa saker inte var så jätte smart… Men Jag tycker att alla misstag man gjort som ung tills den dag i dag är en lesson learned.

Jag har en så skön familj och så sköna vänner omkring mig och jag skulle aldrig bytt ut dom för nånting i livet.

Jag tycker att det viktigaste man kan göra är att göra saker för sig själv, känna efter i hjärtat vart man vill vara och jobba på att vara lycklig och nå sina mål så kommer resten naturligt. Folk frågar ofta hur jag hamnade i Dubai, well, jag har skrivit om det för, men jag jobbade med TV i Norge innan jag kom till Stockholm, där hade jag ett tv program som hette Mess- TV som var en produktion av Rubicon. Hur som. så hamnade jag i Stockhom och jobbade med Bingo Rimer en hel massa då, och en sommar traff jag en kille som jobbade för Fashion TV Arabia, och frågade om jag kunde tänka mig att komma ner och göra en story på Roberto Cavalli under öppningen av hans nya ställe i Dubai…Det var nämligen också Halloween då… Så det var en big deal,(Jag älskar Halloween)  Anyhow. Long story short, jag tackade ja.. Sen var jag på plats i Dubai, och swosh – nästan 7 år senare.. I’m still here.
Dock jobbar jag inte med TV längre utan nu är jag midt i processen att öppna mitt egna media byrå här… Och det är så himla kul.

Att vara lycklig är det absolut viktigaste för mig, är man inte det kan man lika gärna bara lägga av med allt för då är det inget som är värd i slutendan..
Så vi tjejer borde i stallet för att snacka skit om varandra, så borde vi lyfta varandra upp, vi borde komplimentera varandra i stället för att vara svartsjuka, och man borde stå i hop om teman som är orättvista osv.. Jag har blivit kallad alla fula saker man kan tänka sig, men man får inte lyssna på vad andra säger, för vem är dom som kan säga vad dom vill om dig och känner inte ens dig..? Det är bara folk som håller på med sånt skit slängig för att man antingen gör saker dom stör sig på eller för man är en stans dom vill vara.. Annars hade dom ju inte irriterad sig på det du gör hela tiden.
Jag säger det till alla tjejer som känner att det är jobbigt i bland, och speciällt nu när det finns så mycket skit på internett… Instagram, bloggar, twitter and you name it.. Bara skit i alla som pratar skit. Do your thing..
The viktigaste är att du är lycklig och att du har riktiga vänner… Trust me… När folk väkser upp (för det kommer dom göra) och ser att du fortfarande står på och gör det du vill och att du faktisk skiter i dom så är det dom som kommer känna sig som svin och skäms och inte du. Glöm inte det ! Ni är så fina allihopa och jag blir så ledsen när jag läser om tjejer som har det jobbigt på jobbet eller i Skolan eller bland sina kretser bland andras vänner. usch, jag spyr på sånt på riktigt.. Så, be you, var lycklig och låt inte en skit dra er ner :) PUSS!! ni är så fina allihopa! Stay that way !

Leave a Reply