When Duty Calls 

1
162

Hade aldrig i livet tänkt att detta skulle vara så kul och roligt och endå gå så snabbt. Det är drygt en månad sen jag lanserade House Of Xerg för publiken och det har varit en sån Pang start att jag var inte ens var beredd på att det skulle vara så mycket demand för detta i början. 

Jag är så tacksam för allt, mitt mål är att bli bättre och större med tiden såklart, man lär sig helatiden vad man kan bli bättre på, snart är det dags att anställa folk känner jag som kan hjälpa mig med inköp och paketering och kunder osv. 

Tänk att det gått snabbt. Helt otroligt. Och ni fina underbara som hänger med mig och mitt galna liv här inne på bloggen och lyssnar på mig i allt kaos! Tack till er och Erat stöd med!! 

I går var jag faktiskt ute hos kunder så dom kunde prova kläder hemma innan dom beställer dom av mig på nätet. Faktiskt jättekul att träffa dom face to face men jag tror att jag måste göra en showroom i stället för det är ett mekk att hålla på att dra fram och tilbaka överallt med alla dessa påsar! Haha! 

 Puss ! 

1 COMMENT

Leave a Reply