Whats In The Bags ?! 

0
164

Det bästa med att blogga om Fashion är att man alltid får uppdaterad på massa nya saker och hänger med på vad som finns i affären där ute även innan saker kommer i butik!!  Jag har varit och jagat efter lite olika grejer på senaste och i dag har jag hittat rätt ! Det sämsta med att blogga om Fashion är dock att man blir sugen på nya prylar och kläder samt skor och make-Up  hela tiden … Good or bad.. Im not so sure, men det hjälper i allafall på mitt ego lite ! 

Eller det känns som det! Man kan lika gärna säga att jag mördade Dubai Mall. På ett bra sätt! 

Här kommer lite nyheter från Christian Louboutin och Fendi. Jag kan säga med handen på hjärtat att jag egentligen ogillar Fendi, endast bara för att jag inte matchar i hop med deras style.. That’s all, men dom har producerad dessa super funky solglasögon som jag dreglat efter ett tag, och antingen hade dom kommit i butik! 

  
    
   
Denna leopard modellen i Christian Louboutin är 130mm klack på utan platå och heter “hot chick” .. Jag ska nog mästra dom! Ovansett hur puckad man skulle se ut när man går i dom! Och bootsen är vanliga 100mm Every day Use comfy shoes 💋 tassel tassel! Dom är inspirerade av att tjejen som Går i dom ska ha hästsvans och Open back top tror jag , that’s  what they said! 😂

Leave a Reply