Valentine’s Day Luxury Flowers

1
131

Jag ska Inte Ljuga! Jag älskar Alla hjärtans dag, singel eller inte, det är skönt med lite uppskattning på en dag dedikerat till kärlek som denna! 

Visst man kan debatera och vara negativ och tycka det är dåligt för att det är en speciell dag om året som går till detta att uppskatta varandra, (men varför gör inte dom flesta det så ofta man kan då? Så sluta klaga!)   men det är kanske endast för att sånna rövhåls killar (och tjejer) som behandlar sin partner som skit annars om året kan ha en dag att göra det lilla extra så den andra känner sig uppskattat och att dom kan känna att visst dom bryr sig… Lol. Men hur som!  

Jag tycker man kan ge blommor Värje dag bara för att ändå :) Här kommer ett litet lyxigt tips på dom perfekta sexiga och trendiga blommorna från Maison Des Fleurs! 

Svindyra, men så snygga!! Och så vina boxar dom kommer i med! Kommer man hem med en sån i bland så är det 10 poäng :) (eller andra blommor också förstås ) jag tycker dessa var vackra! 

   
    
    
    
 

1 COMMENT

  1. Så vackra! Hoppas att du fick många :)

    Jag gillar också den dagen, den känns lite extra speciell vare sig man är singel eller inte. Alla är glada och extra trevliga tycker jag.

    Roligt som singel att mysa till det själv eller som par att göra nåt alldeles extra utöver vanliga, dagliga kärleksbevis.

Leave a Reply