Ute I Stallet / citystables 

0
177

Tjejerna hängde med ut till Dubai city stables i går. Jag brukar rida där i bland, och det är mycket trevligare när vi är flera tillsammans. 

Hästen jag hade var väldigt leken och la på sprang i full galopp halv vägs in til är öknen, med mig på och det var omöjligt att få honom att stanna (hästvana tärgar upp varandra lite där tror jag) så jag blev avslängt tilslut,  tur som var så landade jag i sanden eftersom vi rider i öknen, och hästen sprang hem till gården såklart.Vi fick hämtat en till häst, och därefter gick det supert ändå man blir lite skakig av en sådär händelse.Det är inte så roligt och kan vara lite skumt om man inte är van, men det gick bra med mig och hästen. Kanske låg nånting i att hästen hette “Die Man” Men visst är han fin?! 

   
 
Andra hästen jag red heter Lambo, han är så snäll, lite äldre och super chill och vi klickade rätt bra! Och tjejerna hade super mysigt med tror jag för Jessica åkte även tilbaka till stallet i dag :) Kan kanske bli våran nya Hang out Dethär. Och får inte glömma att nämna hur massa djur dom har där, inte bara hästar, men åsnan, hundar, papegojor, hamstrar, krokodil, struts fåglar och massa kameler !Det är roligare på landet!! /öknen i Dethär tillfället! 

   
    

Och får inte glömma våran guide med , vilken show off ! Men han hade en så snygg häst och den var så duktig, en dansande häst helt enkelt !     

    

  

  

  

  

     

   
Så med andra ord hade vi en heldag ute i öknen tillsammans och det var super trevligt! 
   

Leave a Reply