Update Update 

0
251

Alltså det känns som att alla andra sociala medier tar över för bloggen, jag glömmer att uppdatera, det lixom räcker med Snap chat, instagram, instagram Stories , Facebook och Twitter. Inte ens tänkt på att blogga på senaste . FÖRLÅT!!  Jag är sämst! 


Just nu är det Ramadan här , har varit det i nån vecka , det är lite mysigt och inte alls så stressigt just nu. Jag njuter Värje dag och softar hemma med min lilla gosse älskling. Snart är jag i Stockholm. Så ska Rosco stanna på hund dagis och leka med alla sina kompisar över sommaren. Jag kan reckommendera Pet Station, där har han sin egen svit om natten i sin egen säng från hemma osv. Och under dagarna leker han all day long med andra frallor och hundar på hans storlek. Man får bilder Värje dag på email oxo :) Det gör så gott i mamma hjärtat. Jag använder alltid dom när jag reser bort :) 
På senaste har jag haft sååå massa jobb och sååå massa Besökande också. Jessica varit här, Tessan var här. Jenna , Carro och Arpis med,  Kompisar från Indien var här . Massa nytt som öppnades (innan Ramadan) osv osv. Galet. 

Själv om det är ramadan är det vissa ställen som Fortfarande är öppet. Dom Har dock ingen DJ men det funkar lika bra utan. 

Zuma och hela DIFC är öppet, PIER 7 är öppet, Siddharta och Buddha bar är öppet. Nola i JLT  Och madinat Jumeirah är öppet med. Och ja, Nikki beach med är öppet Värje dag från 15-1900. 


Så inte helt dött på kvällarna om man blir sugen på att gå ut en sväng. Men själv tycker jag att det är jätte Nice att softa, jobba lite på brännan innför man flyger til Svea och bara mysa :) 

Leave a Reply