Tattoo Removal – Session 2

2
349

I dag var jag på min andra runda med laser Tattoo removal. Det tog mig bara 5 månader att manna upp mig till att gå tilbaka,eftersom att min första gång gjorde så ont och jag blödde jättemycket. Jag var nästan lite rädd. Eller Who am i kidding, jag var jätte rädd faktiskt! För det det var så ont!  Men denna gången var jag beredd på smärtan och mentalt inställt på att Dethär kommer göra svin ont. Men jag bet i hop och tänkte att det är lika bra att bara bli klar! 


Dr.Lola är jätte duktig och så bra. Jag skrev på instagram tidligare i dag, att jag gillar henne för hon är direkt och hon säger saker som det är. Det uppskattar man verkligen. 

Först fick jag kolla den gamla bilden på min tattovering, alltså så sjukt att så mycket försvann efter bara en enda gång.  Ni kan se bilden här under. Dessutom kan ni läsa hela min laser tattoverings bortagnings resa här i bloggen också, från första gången och lite foton under vägs från dag ett tills tre veckor efter behandling, detta är innan och efter (5 månader emellan ) en runda med laser. 


Därefter lägger dom Emla Krämen på området som ska behandlas, vilket jag tycker är värdelöst för den funkar inte alls på mig. Men jag säger inte nej om det är nåt som kan hjälpa lite i allafall, so why not?! 

30 minuter efter så kör vi! Dr. Lola frågar om jag är ready… Hon ger mig två mjuka bollar att hålla i och en handduk.. Bollarna squeezade jag så hårt att jag mosar dom när hon kör i gång och handduken, ja den biter jag sönder. Hela kroppen Spänner sig, Men ändå så gjorde denna gången inte alls lika ont som första gången. 


Första gången grät jag hysteriskt och typ nästan svimma. 

Alla på hela kliniken måste ha hört mig då. 

Denna gången grät jag inte alls, men blev helt svettig och snurrig. Jag kan tipsa om att det är lättare om man kommer i håg att bara andas, sen hjälper det jättemycket att tänka på att det är bara några minuter med smärta (beroende på storleken) sen är man klar. 


Det bästa med allt är ice-packen man får efteråt!  Då känns allt som en himmel. Och man kan slappna av. Sen brinner det lite och man blir plåstrad om. Och så är man klar att åka hem. 

Nu ligger jag hemma på soffan och tycker synd om migsjälv (haha) och är lite stolt också för att jag tog tag i detta och gick för andra behandlingen. 

Jag lovar att om ni tänker på att ta bort en tattovering nån gång, så kommer det göra ont men det kommer vara så värt. Ha lite tålamod bara, och glöm inte att andas. 

Jag kan reckommendera Dr.Lola och Dubai Cosmetic Surgery för detta. Dom har varit så trevliga och snälla samt tagit så bra hand om mig där. 

Mer om dom här : Dubai Cosmetic Surgery

Telefon : +97143485575

2 COMMENTS

  1. Hej! Vad tråkigt att de använt maskinen på fel sätt på dig. Dom har gått på alldeles för hårt så att du har fått massa fula ärr. Inte konstigt att du nästan svimmade första gången! 😱 Vi har den här maskinen men kör på så att huden blir som innan= utan ärr! Det tar minst 6 behandlingar! Ledsen men jättetråkigt att se och tråkigt att göra reklam för den här kliniken som jobbar på det här sättet…. Ärr är någon man får bära med sig resten av livet. Inte värt att det “bara” ska ta 2 gånger att ta bort en tatuering…..
    Mvh/ Ulrika Gedin (www.gedinstudio.se) Stockholm

    • Hej Ulrika. Jag har faktiskt inga arr alls, och jag är inte klar heller med alla behandlingar , denna bilden är före och efter en gång bara. Jag ska köra så många gånger det behövs tills den är borta. Nu har jag gjort två gånger och den bilden ligger inte uppe men jag är faktiskt jätte nöjd med resultatet så långt. Kram

Leave a Reply