Sleepless Nights 

1
220

Ligger vaken fler nätter i rad och kan inte somna förens klockan blir 5,6,7 på morgonen ibland, det är jätte frustrerande. Bruker oftast bli såhär när jag har mycket stress och tankar som inte släpper på kvällen. Sen ligger man i sängen och tänker och grubblar över saker och innan man vet av det (fast man lägger sig kl 23 eller även midnatt i bland ) så kan jag inte somna och vips så är klockan 05. 

Detta är självfallet på dagar vart jag bara är hemma och inte gjort annat än att jobba hela dagen. Man borde ju vara trött. Och Vissa andra dagar händer det att man går ut i bland, kanske på en AW, (after work) eller en middag med tjejerna och lite kompisar eller bara några drinkar! Men ovansett så fort jag fokuserar på att nu måste jag sova , så är det nästan omöjligt att somna.  Känner nån igen sig ??

Och när jag tillfallit klarar att somna, så är det redan morgon och telefonen ringer, dörren ringer , man har massa leveranser som ska skickats ut och dagen börjar.  Boom… i bland vet jag ärlig talad inte vart jag ska ta vägen och jag blir så fruktansvärt grinig på alla runt mig när jag inte får sova. Stackars dom. 

Förhoppningsvis kommer jag över detta snart och man får tilbaka sömnen och man kan vila ut :) otur för mig bara att dom börjat bygga en stooooor sky scraper brevid mitt hus … Så nu är det två-tre år (ungefär) med construction Som väntar här. Känner att jag ska investera i örpluggar strax :) 

Kram !!

1 COMMENT

Leave a Reply