RentalCars.com – Scam

1
329

Nu vet vi ju alla att rentalcars.com bara är en tjänst som förmedlar hyres bilar från en massa anda hyrbils företag runt om i världen… Men hur som så med massa andra företag är det småsaker som ligger gett mellan linjerna. 

Min resa till Ibiza med tjejerna började dåligt med den tanke på att vi skulle hyra bil, jag fixar det sa jag. Så jag bookar en bil. I 5 dagar skulle vi ha den bilen. 

Här står det bland annat i get om deposit eller info om det eller priset heller (priset stod i listan innan detta kom fram : här står det alltså vad jag har bookat. Det står även free cancellation där. 


Bokade via Rentalcars.com och fick booking ref. Och allt. Sen efter jag har bookat och jag får mejl om att min voucher har blivit tillskickad i mitt mejl, så öppnar jag mitt mejl och där står det att hyrbil sällskapet ska ha 1400 euro i deposition… Björnskinnet min ref och voucher vart all infon ligger .,. 


Fine , men det stod INGET om detta från början då jag bokade och btw redan betalad för hyran av själva bilen… Så jag kontaktar dom, skriver mejl och lägger igen kommentarer… Säger kanske Max 20 minuter efter jag har bookat att jag vill avboka min bokning för att Dethär inte känns ok att lägga 1400 euro i deposition när själva hyran på bilen var inte ens 2000 SEK. 

Då får jag til svar att om jag vill avboka bilen kostar det ca 1000 SEK. Och dom kommer bara refundera mindre än hälften av vad jag betalad. Det handlar inte om pengarna på det sättet utan av princip att det är inte klokt! 

Dom är tjuvar!! 

Här är våra Emails : 

Jag blir rasande. Dethär är ju inte klokt! 
Men detta är fel för det upplyses inte nånting om detta när man går gjenom Boknings processen. Orkar inte att det är 3 olika personer som svarar på mitt mejl med och en kille som jag fick referera till. 

Så det slutade med att dom tog 432 AED från mig och satte tilbaka resterande belopp men hur sjukt! Dom är tjuvar och det är inte ens okej. 

Jag pratade med en britisk kille som driver med privat körning och hyrbil sällskap nere på Ibiza, han sa att detta är fraud och dom haft så mycket problem med andra hyrbils sällskaps gäster med samma story. Så akta er på semestern och det med att hyra bil. 

Dessutom den bil försäkringen man får köpa extra eller som är “inkluderad” via Rental cars.com gills inte om nånting skulle hända . Så det är bara en massa extra cash ni lägger ut på det om det skulle vara så, för faktiskt om det skulle hända nånting så måste ni ha försäkring via hyrbil sällskapet själv- och inte det sällskapet som hittade hyrbilen åt er. Så nu vet ni det. 

1 COMMENT

Leave a Reply