Oj då … 

0
290

Tänk Att det nästan har gått en hel vecka sen jag uppdaterade här inne. Jag glömmer totalt bort det i allt kaos. Eller rättare sagt är det inte exact kaos-men allt är så nytt och så massa kläder och bikinis och grejer hemma hos mig och på lager som ska organiserats och plåtningar och hit och dit… Så jag har helt enkelt glömt bort , har nästan glömt bort migsjälv med i allt detta. Kommer inte ens i håg om jag borstade tänderna när jag kom hem i går!  Jag har jonglerat med Events , olika Food tastings, bio premiär, Silentó (artisten) och en massa annat på kvällarna … Känns som man gått på auto pilot 24/7 från en grej till en annan. 


I dag skulle jag bara jobba lite med att lägga in lite nya varor i shoppen, började kl 13… Plötsligt var klockan 22:30… Vad händer med det liksom. Vad Tiden flyger .. Jag blir helt shockad.

Eller så är det bara jag som har O.C.D kanske och inte kan lägga i från mig saker tills jag fått undan allt på en gång och allt är perfekt. Jag börjar nästan tro själv att jag har OCD eller tvångstankar när det kommer till ordning och redo. Det är kanske därför jag ligger i sängen just nu och skriver detta inlägget?! för att jag vet att det har gått för lång tid sen senast, och vet inte riktigt när jag hinner med att skriva nästa gång. 

I dag fick jag pausa mig själv, jag stannade hemma endast för att det var så sent redan när jag insåg att klockan var 22:30, men tyckte jag förtjänade att chilla lite. Har trots allt haft 4-5 veckor med konstant happeningar dag och natt. Så skönt att andas lite. Men jag klagar inte! Får lite extra tid med min kille (Hunden) också :) 


Jag beställde hem pizza,gick en lång promenad med hunden,  kollade tre filmer, badade bubbel bad ,skrubbade hela mig,  bokade spa för i morgon, och mår faktiskt jättebra och är super relaxed men nu är jag såklart inte trött ett dugg längre…  Så nu har jag ett problem. 

Och i morgon bitti kommer det några tjejer till mig som ska prova mina bikinis för dom ska ha nåt event på Blue Marlin och dom ska göra reklam åt mig för min shop.

Så ironiskt om jag inte vaknar i morgon bitti endast för TT jag inte kan domna nu. Men ska försöka !

Puss på er fina! Kärlek! 

Leave a Reply