Nyttårs firandet tog helt av 

0
328

Bästa nyårs firandet ! Gick över allas förväntningar och var en succée! Hur firade ni nyår? Vi flyttade så att säga in på min kompis yacht i Dubai Marina och firade nyår där .. i  ca 3 dagar. Man är ganska sliten nu efter. Men så värt!! Lindsay Lohan tittade förbi våran yacht och delade ut tequila shots till alla.. hennes manager ser dock ut som han är 12 år gammal… whats up with that?! Haha. Marco Carola var icksp där…(om jag inte har fel. Inte direkt största fan av honom … lol)  anyhow, 

Nu har tjejerna dock åkt hem, och jag ska inhämta migsjälv och återställas till normalen igen. Man har ju haft fullt upp sista dagarna men fullt schema för saker och lite sömn på det, men jag klagar inte! När du sov (om du sov) så var vi ute på äventyr och lagade minnen för livet! Rosco har kommit hem från sitt Hund äventyr på hund hotell som han har vart på medans jag hat rest och firat jul i norge/sverige, och han är helt slut stackars, han har mått så bra, han har lekat med 7 andra franska bulldoggs, 3 pugs och 2 Rottweilers i 17 dagar och fått omgås och härja på all day long. Dom har haft honom på lite dressur träning med.det är så bra i mamma hjärtat när man. Et att hunderna har det bra när man är bortrest. 


Helst så har jag velat ta honom med mig överallt, men det är så ledsamt för honom att kanske inte få komma tilbaka till Dubai eftersom inga flygbolag kan garantera att han får komma  in i landet direkt igen…jag vill inte risikera att han ska behöva sitta 2-3 månader i karantän. Det är så onödigt.

Hoppas ni får ett fanstastisk år! När man tänker på det så är ett år ganska kort. Så spendera tiden ni har det här året med positiva tankar och bra folk och trevligt sällskap. Det är så onödigt att kasta bort tid och energi på saker och folk som bara tar din energi i onödan. Time to shine and be happy! 

Love Love !! 

Leave a Reply