My trip to South Africa

0
173

Jag drog till Syd- Afrika med min goda vän Iiro Seppanen och hans team från The World Wingsuit League med Redbull. Det var galet.
Dom var där nere och filmade sin Dokumentär som handlar om dom, dom är typ daredevils om jag får säga själv, haha.(nu har dom bto solgt sin dokumentär till HBO så ni kanske kommer höra om den snart :)

Iiro har jobbat som stuntman i Los Angeles i många år, han kommer från Finland Egentligen och har känt han länge. Jeff- en kompis till Iiro var oxo där och hans flickvän med + en massa andra. Men – när man reser med folk som har ADHD to the maaaax och inte kan sitta still då blir man typ lite affected själv.. Och när jag fick en DARE att bungy jumpa från världens högsta Bungy Bridge själv.. Då kunde jag inte säga nej och vara en chicken.. Så I did it..
Jag är sjukt rädd för höjder…Skulle dock INTE reckommendea det till nån om ni är redd för höjder. Set svåra var inte att hoppa eller göra sig i ordning till det.(eller jo) Men det som var värre var när du är klar och du bara hänger där och dom skickar ner en kille som får komma och hissa upp dig, det första man gör när han får tag på dig är att bara hålla fast i honom, och jag- ja jag kunde inte släppa…Adrenalinet i kroppen vara bara helt galet.

Men annars så var min resa till Syd Afrika Helt fantastisk, var förbi typ alla Wine farmers på vägen som finns, åt massa bra mat, gjorde deras dokumentär, kollade nattlivet, hälsade på gamla vänner… Åh vad det var trevligt! Det finns så massa natur och så massa att göra där. just Love it!

Leave a Reply