Min Khaled …

4
233

Är bästa stylisten och frisören ever! Och så hjälper det att han är lite Handsome med ;) han har tagit så bra hand om mig och mitt hår, och det är ingen bullshit med honom. Han säger som det är och han lyssnar på vad kunden vill. 

Jag är så trött på frisörer i Dubai som tror dom vet vad man själv önskar och allt blir kaos, eller att man har gått til en frisör i flera år och efter ett tag blir dom så effing sloppy och tar dig för givet att du aldrig säger nåt så resultaten blir bara sämre och sämre.

 Det hände med min förra frisör som jag gick till i 4-5 år, tills han missade på färgen några gånger och sen vill han försöka övertyga mig om att det är snyggt när det var helt orange och han säger till sin kollega att han också ska tycka om det (på arabiska) så dom båda står där och tror jag är en idiot och att jeg ska gå där i från. Jag gick såklart där ifrån men jag kom aldrig tilbaka. Jag sa dock klart i från vad jag tyckte om det och jag tycker inte det är okej. Sloppy is not good! 

Men min Khaled är absolut en av dom bästa och som jag sa innan. Han säger som det är och om han gör fel så fixar han det. Han är kung! 


Ni hittar han på Vita Lita Salon på Sheraton Grand hotel på Sheik zayed road. 

4 COMMENTS

  1. Jag måste fråga – dina extensions?? SJUKT snygga! Var gör du dem, vad är det för typ av extensions och hur mycket sätter du, och vad betalar du? Sorry för många frågor, APSNYGG är du i håret! Jag har inte lyckats hitta extensions här som blir lika snygga som dina!!

    • Hej. Det beror på ! Priset ligger på ca 600 kr PR paket . I allafall i dubai. Har noll koll på sverige. Vanliga fall måste man ha 4-5 paket . Jag har 8 paket. Jag byter ut tejpen (re bondar) Värje tredje månad. :) och jag menar självfallet tejp extentions :) kram!!

  2. Tack!! Ok, så de är tejp, det blir ju jättesnyggt!! Ditt hår är to die for! För en nykomling i Dubai – var sätter du in/gör du och köper extensionerna?

Leave a Reply