Martini’s  Birthday 

0
74

Alltså, Shame on me för att jag glömt bort allt här på nästan en månad nu. Kaos.  Nu kommer jag lägga upp en del bilder och inlägg efter detta så alla får en liten update. Verkar vara så många som får för sig saker och har egna meningar om vad  man gör i livet  när man inte uppdaterar här. 

Min Tjejkompis Angela är er riktig dog Mom, så att säga. Så hon bjöd inn alla oss hund mammor (och pappor) till hennes hund’s Födeledags kalas. Yep, Thats Right! Hon hade värsta uppstyrda kalaset och så gulligt! 
Hennes hund är så fin. Men Han är jätte osäker och rädd för folk i början men så fort han lär känna dom efter ett tag så är han okej. 

Angela adopterade Martini för 4 år sen. En familj  (man och kvinna ) hade bara lämnat honom (efer att ha misshandlad honom, sparkat, brunnit honom med cigaretter, slagit och svältat) och nån annan hade hittat honom och tagit honom till Vetrinären vart av dom igen fixade honom och låt Angela adoptera honom.   

Jag kan inte fatta Hur nån kan vara så elak :( Han är en sån ängel . Så fin. Och han är sötast!  Vilken tur han hade som blev Angelas hund :) världens godaste :) 


Såklart måste han vakta sin kyckling lite :) 

Leave a Reply