Luxury Problems in Athens 

0
2310

Resan från Helvetet alltså, what a nightmare. Vi flög  från Mykonos… Eller vänta- Vi skulle flyga från Mykonos kl 19:45 , men flygplanet var typ 3 timmar försenad, vilket resulterade i att jag missa nästa flyget (som inte var en connection flight ) till Dubai… Och dom berätta att nästa flyg till Dubai med Emirates som gick att booka om till var inget ledigt först föran 4:a Augusti!!! 

Jag höll på att dö! Men sen som tur – alltså turens tuuuuur- så hittade dom en plats och den fick jag- dagen efter! Så där satt vi. 

Tjejerna skulle flyga till stockholm kl 05:00 så vi hängde på Sofitel på Athens Flygplatsen, drack lite vin och åt lite godt sen checkade jag inn där och sov över! Enda rummet som fanns kvar på hela hotellet var the presidential Suite , vart dom hade största bubbel Poolen jag nånsin sett, och den hade jag helt själv! 

När tjejerna åkte så fyllde jag i vattnet där och satte på bubblorna, men vet ni, då visade det sig at bubbel poolen var paj och det gick inte stänga av den. Så alla bubblor bubblade över i massor och jag fick ringa Maintenance på hotellet så dom fick komma upp och dra ur elektricitets ploppen i el skåpet som gick till!! Haha. Vardagslivs lyx problem. (Don’t hate) 

Dagen efter drog jag till flygplatsen och jag kunde äntligen Boarda mitt flygplan och jag fick komma hem tillslut. Vilken jävla resa säger jag bara! 

 Ett tips till er om ni flyger till Mykonos nån gång, alla flyg från mykonos är typ försenade i kaos Värje dag… Så booka alltid en resa som sitter i hop med din nästa resa vidare från Athen. Annars förlorar ni biljett och Pengar och sånt är så onödigt! 

   
    
    
    
 

Leave a Reply