Livets Liv

6
515

I bland får man nog av jobb, folk och uteliv och man helt enkelt glömmer ta hand om sigsjälv. Jag känner mig helt utsliten i huvet och är trött om dagen men kämpar på Värje dag anyway. Man kan ju inte ge upp heller i all denna hopplösheten man känner i bland. Det är inte lätt att starta eget i Dubai och hålla huvet uppe när det känns som att hela ens liv bara rasar i hop. (Litterally som det känns nu när man har en bad day) Detta går i omgånger förstås och det kommer och går, men i bland glömmer man liksom sigsjälv i allt detta kaos. 

Man ska ta hand om sitt jobb, webbsida, kunder, inköp och marknadsföring och samtidigt plöya sina vänner, gå ut, ha besök, resa, hund och alltid vara trevlig och glad. Men just nu är jag på en sån breaking point vart jag måste säga stopp och värva ner lite könner jag, för annars druknar jag. 

Man kan inte alltid göra alla nöjda. Man måste se till att man själv mår bra först! Eller hur? 

I dag var det meningen att jag ska ut i en födelsedag, alltså i kväll… Egentligen till en person jag inte alls omgås med heller. Och jag är inte alls sugen på att gå. Varför tackade jag ens ja till detta.?

Det händer för ofta att man gör så.. Säger ja till saker man inte vill. Man är för snäll. Nu räcker det. Jag kommer avboka denna middagen och festen för min egen skuld i dag. Det löjliga blir ju att se reaktionen om dom kan förstå att man faktiskt inte vill för att man är sliten och respektera det. För om dom inte  gör det kan dom ta sin mening om det och stoppa upp i röven på sigsjälva. Haha . 

Puss på er 

6 COMMENTS

Leave a Reply