Lill-julafton- nu väntar vi in Julen. 

2
202

Jag hoppas att alla har kommit hem eller spenderar tiden med familj och vänner nånstans i denna juletidens mysiga stund :) 

Själv har jag kommit hem till Norge och ska njuta av julen här uppe i vinterlandet. Det är alltid så skönt att komma hem hit! 

Det är dock snö storm, regn och kladdigt men samtidigtså mysigt. 

I morgon ska man upp tidligt, pynta jul granen på morgonen, kolla klassisk jul underhållning på TV och göra bästa jul maten… Jag kan också tänka mig att pappor överallt nånstans i denna stan är nog också på sista panik shoppandet för julklappar med, hehe. 

Hur spenderar ni julen?

Vi ska mysa med hela familjen och ta det så lungt. Älskar att vara hemma just nu. Mammas julpynt med äger, kolla på detta, jag skulle kunna ta så mycket mer kort men tror min mamma blir nojig när jag går och fotar allt. Det är så fruktansvärt mysigt hemma nu. Våran hund äter tomter by THE way. Vilket är roligt . Fast detta året har han varit lugn än så länge. 


Jag hoppas ni får det bäst i morgon och i alla mellandagar med! Ta hand om varandra och var snälla, och föreldrar kanske kan ta det lite extra lungt med alkoholen i julen. Just saying ;) and spread some Love! 

Puss på er! 

2 COMMENTS

Leave a Reply