Laser Tattoo Removal

1
670

Dagen i dag åsså. Jag får för det första tacka mig själv för jag har ju ärligt talad sagt länge att jag skulle göra detta och nu hade jag väntat länge.. Jag skulle fullföra detta åt minstonde.  Jag Testade laser Tattoo Removal för första gången på samma tatuering för ungefär 3 år sedan. Jag visste redan vad jag begett mig in på denhär gången. Men inte som det var alltså den Första gången…då var det ont för jag gjorde utan bedövning och jag visste inte hur det skulle känns ens. Denna gången har jag haft 3 år att förbereda. “Man IT up” som jag säger… Men … Även fast jag har mannat upp mig och psykologiskt fått tänkandet på annat positivt omkring detta … Så gjorde det lika ont om inte värre.  (Skratt) 


Började med att lägga bedövnings kräm på för att smått bedöva området vart lasern ska verka. Sen var det bara att vänta i 40 minuter på att det skulle verka och så körde vi. 

Jag kommer in till Dr.Lola på Dubai Cosmetic Surgery, hon frågar mig om jag är redo, sen ger hon mig glasögon som ska skydda mot lasern, en grön stress boll att hålla i, en liten handduk och sen var jag klar. Fattade inte varför jag skulle ha en liten handuk först men tack Gud att hon visste varför för det var nog den som rädda mig. 


Jag bet i den, svettades i den och torkade tårar i den. Jag grät typ hysteriskt och det gjorde så ont ,det rann snor från min näsa som Om jag var en förkyld bäbis.(förlåt alla detaljer)  Och så ska man forska ligga still på det. (Inte möjligt) Jag kan inte ens börja med att jämföra denna sorts av smärta med nånting utan en gummisnodd som sträcks på lång avstånd för sen släpps och det smäller fler tusen gånger hårt på din tatuering. Det gör ont, det smäller, det brinner, hela din kropp går nästan i adrenalin chock för det är så ont. Man skakar och andas tungt. Sen efteråt kommer blodet och när man tror att man inte orkar mer och man är klar… Ja då är man bara halvvägs.  Förmodligen den största smärtan på kroppen jag känt i mitt liv. 


Laser Tattoo Removal är ingen easy peasy grej för folk som är känsliga eller ömtåliga. Det kan vara smart att kolla upp olika videos på youtube och hos web sidorna till olika kliniker så man på förhand vet vad man begär sig in på. 

Jag gillar Dr.Lola för hon är skrämmande seriös. Hon lovar inga guld och gröna skogar. Hon är realist. Hon säger att detta inte är nån game, hon säger att det kommer göra väldigt ont. Hon är proffsig och man känner sig trygg och hon finns där om man ens skulle ha frågar före eller efter.  

Hon sa till mig att om det hjälper att gråta och skrika och så länge jag kan ligga still,  så får jag göra det!  

Trots all min smärta i dag så klagar jag inte, utan jag vill bara förklara hur hela upplevelsen kändes för mig. Vi alla är ju olika och upplever smärta på olika sätt. 

Men jag hoppas att min erfarenhet som jag delar med mig nu kan hjälpa er att ta beslut, det är sjukt många som hört av sig till mig i dag bara sedan jag la upp en bild på instagram,  galet roligt att så många hör av sig :) keep IT coming ! Ni är bäst! och dessutom, man lever bara en gång. Jag kommer nog sakna min tatuering lite för den har varit med mig i 12 år, men samtidigt var det skönt att testa nånting nytt även om det gjorde så ont. 

Ni kommer få se foton när det gått en vecka , 2-3-4-5-6 osv. 


Om jag måste ha en runda till med laser så lovar jag att det är absolut inget jag ser fram emot. Haha. 

Ni kan hitta deras web här : Dubai Cosmetic Surgery

Telefon: +971443485575

1 COMMENT

  1. Omgggg!!!! You are fucking tough babes!!! Høres helt fryktelig ut! Kanskje verre enn å føde;)))) hadde aldri klart det!!!! No way lissom! Er vel bra jeg ikke tørr ta tattis da, hehe ;)))

Leave a Reply