Kräktes ner allt – nästan ambulans! 

1
250

Okej nu jävlar ska ni få nånting Juicy ! 

Vi var på polon i Fredags… Allt var lungt, fint.. kommer hem.. Alma mår såå dåligt, hon springer på toan och kräks (M.m) kanske 5-6 gånger genom hela natten till Lördagen.. Tänkte kanske hon blivit matförgiftad eller nånting..men icke.. stackars hon måste sååå dåligt. Jag trodde kanske hon vara Bakis eller nånting sådär, men konstigt för vid drack inte mycket heller på Polon förutan massa vatten för det var så varmt. 

Några timmar på Lördagen går, jag hade besök från Norge i stan och tog hand om dom på Lördagen. Jag Kommer hem ca kl 02, ( måste också nämna här  att  jag inte hade druckit mycket alkohol alls) men jag kommer hem och känner mig alldeles snurrig, sätter mig en sekund på golvet i hallen och Alma kommer utoch  frågar vad som händer, jag trodde på riktigt att jag kanske var full… Men det var inte tillfället alls, vid detta läget har jag fått samma smällen som Alma fick och under hela natten fick jag ligga med röven i toan och huvet i handfatet, jag kräktes som en gris, ont i magen och allt ni kan tänka er hände. 

Det kom ut vätska överallt ! Okontrollerad akut diare och spya kontinuerligt i fler timmar. Jag ligger på badgolvet och tänker att jag måste ringa en ambulans för detta är inte normalt, men jag kan inte ens ställa mig upp rakt för att hitta mina kläder ens innan nästa omgång med spya kommer så jag kände mig helt hjälpeslös. Alma stackars hade dock gått genom detta natten innan så hon håll mitt hår och satt brevid mig. Detvar hämskt. 

Visade sig dagen efter då vi drog till läkaren att vi båda åkte på novavirus (vinter -kräksjukan) rätt hårt. No shit!! 

Finns inget läkaren kunde göra utan ge oss dropp för våran dehydration , och voltaren injektion för värk i kroppen. Rästen får kroppen ta hand om själv. Men detta var det vidrigaste jag varit med om! 

Kan dock tipsa er om att ni åker på detta, att tänka att “om några timmar är det över, det kommer bli okej igen, be strong”!! Så håll ut i 24 timmar !!  You gonna Make it!!!  
Puss 

1 COMMENT

  1. OMG! Hørtes grusomt ut vennen!!! Er i sånne stunder man ønsker seg dø! Enda godt det var over ganske fort, men de timene føles jo som år! Masse love!!! <3

Leave a Reply