Hypoxi part 2 

2
173

I dag igen var jag och tränade på Machka Body  Design.  Jag ska genomföra ett program där hos dom på 12 + 12 gånger. 12gr PR månad i två månader. Jag kommer snacks öppet om detta för vikt och sånt är inget man ska behövas skämmas om utan vi alla går upp och ner invikt hela tiden och det är viktigt att vi vet att man kan anpassa sig till sin egen comfort zone! 

Först börjar dom med att mäta (measurements – stavast det så på svenska??- mäta, eller mått kanske ?) överallt, det är inte att komma undan. Därefter får man ställa sig på vågen, vilket ingen egentligen gillar, men nu är det bara att köra all the way! Jag har gått ner 400 gram sen förra gången. Men det kanske har nånting med tiden på dygnet vi mäter. Så jag räknar inte med den.  Som jag skrev innan så har jag nog levt i en drömvärld vart jag har ignorerat allt och verkligen inte ens sett själv att jag gått upp 10 kilo i vikt dom senaste två år! Jag lovar att det inte är muskler! Detta var verkligen en wake-up call! Många kanske kommer säga att siffrorna på vikten inte är så viktigt för vi ska egentligen bara snacka om happy Weight och fett prosent osv. Men, lugn säger jag. Nu talar vi vikt och min happy vikt så får alla andra göra som dom vil. 


Kan absolut reckkomendera Hypoxi till alla fasonger, åldrar och kroppar. Det är bara att köra! Finns detta i Sverige ?! Nån som vet? I sånnafall kanske ni skulle gått och testat! 

Det är båda roligt och sensationellt! Känns skönt efteråt, men inte som en vanlig tråkig workout. Helt annerlunda! 

Maskinen som är avbildat här under är en cykel inuti. Man ligger ner sen stänger dom igen allt så det blir helt täppt! Så sätter dom på maskinen och det är en helt sjuk känsla! Kolla min Snap chat i dag för hela storyn! (@millajacobsen) 


Såhär ser det ut från mina ögon när man ligger i vakuum dräkten / High pressure/low pressure dräkten! Man ligger i den i 30 minuter! 

Puss på er! 

Mer info om Machka Dubai Body Design kan ni hitta på dess instagram (@machkaDubai) 

2 COMMENTS

  1. Hej, det är jätte kul att läsa dina inlägg – men det skulle vara roligare om du skrev vad behandlingarna kostade också, så man får ett visst hum om var det ligger prismässigt? Bara ett tips (y)
    Kul med hemsidan, grattis!

Leave a Reply