Hypoxi på Machka Beauty

0
188

Jag var och testade en helt fantastisk maskin på Machka Beauty i går! 

Jag som inte ens gillar att träna och som är rätt lat när det kommer till gymmet! Det var helt sjukt! Hypoxi är alltså flera olika maskiner man tränar med. Dom använder vakuum och tryck om varandra så att det rör kroppens “motgång” på olika sätt medans man tränar. 30 minuter i en hypoxi maskin utgör ungefär 1-2 timmars vanlig träning.


Man kommer dit och dom tar så fruktansvärt gott hand om dig! Personalen är jätte trevliga och förklarar vad som händer hela tiden och kollar så att man mår bra!  Ni kan förresten se hela min video experience från detta på Snap Chat  från i går! (Millajacobsen ) Dessutom, det bästa med allt är att på övervåningen finns det ett spa! Så om Man vill lyxa till det lite efteråt kan man det! Kanske man tränar på en helg och har planer för utgång efteråt-så kan man gå upp på övervåningen och bli omhändertagen där. Fixa naglar- göra en mani/pedi, en facial , tvätt och fön eller lägga i lite hair extensions kanske ? Dom har även en sminkös som kan lägga ditt smink inför kvällen också! Det var det så värt! 

Innan en Hypoxi session kan man äta vanligt med Carbs (pasta, bröd, ris, potatis osv) sen efter Hypoxi träningen ska man äta bara proteiner (kött, quinoa , grönsaker, fisk osv) 

Man kan köra Hypoxi 2-3 ggr i veckan och man kan räkna med snabba resultater. 


Den bästa kommentaren tränaren gav där på gymmet var hur hon förklarade Dethär med att nå sina mål, för när man tränar Hypoxi så tränar man med ett helt Team! Dom stödjer dig och hejar på dig. Så när du når dina mål Med träningen så är det success för dom också! Och när dom säger så, så vill man ju inte göra nån besviken heller. Hehe 


Verkligen bästa jag har provat och jag kommer köra nu all in tills jag nått mitt mål! 

På den personliga sidan : jag är det största jag nånsin varit just nu, dom ställde mig på vågen och jag är 70KG! Fatta! Så nu jävlar måste man vakna och ta tag i saker för det är försent! Min ideal vikt ligger på 58/59/60 – då är jag happy. Så nu gäller det! 

Ni kan läsa mer om Hypoxi här -> Machka Beauty Dubai
Instagram : @machkadubai 

Och ni kan ringa och boka tid här : +97143288800

Leave a Reply