Formel 1 – Abu Dhabi 2014

0
320

Har ni tänkt er till Abu Dhabi i November i år för att ta del av Formel 1? då kan ni kolla hit, för här kommer mina tips och trix för hur man får en vällyckad dag där!

Tänk på at det kan vara upp till 45 grader i skuggen denna dagen så det är smart att klä sig i shorts och tissha… Det är om man har grand stand tickets i mean.. För då sitter man på tribunen, det finns dryck och mat dom säljer där , sen kan man gå omkring i marinan till alla restauranger och barer där om man blir sugen på en öl eller drink också emellan eller innan racet börjar..
Det kan vara bra att skaffa sig ett marina access pass också.
Själv funkar det så för mig och mina vänner att vi gör det, sen köper vi tickets på några av party yachterna små ligger i marinan och vi brukar oftast kolla racet därifrån. Men- Beroende på hur gammal du som läser är så kan man ju säga att allt har sin smak, min mamma tex: hon kan inte fördra dethär, medans farsan han hänger med överallt och tycker sånt är helt fantastiskt. och jag, ja jag älskar F1.. det är som en stor festival i Abu Dhabi, och det bästa är att i din biljett har du access till konserten som börjar på kvällen också..

Mitt tips till dig är att boka hotell på Yas Island i lång tid i förväg,( Booking.com )så man kan undvika att köra fram och tillbaka själv eller i taxi… Emellan värven. Det är så jobbigt..

Efter racet så brukar vi köra middag på ngt skönt ställe.. Traditions vis brukar det vara Cipriani på Yas Island. deras nummer för reservations är : +97126575400. Men, be aware, för det är SVINDYRT där…. (JUST SAYING) men förhoppningsvis glömmer du det efter all grappan och tequilan du intar under middagen… så man kan gråta dagen efter.. lol… Efterföljt av nåt påarty på nan natt klubb eller två.

Ta med extra ombyten, sköna skor, lite smink och en tofs till håret, en spansk fläkt för att ha under dagen, solskydd och sen är du redo :)

Här är ett litet collage från då vi var där förra året med jobbet och morbror och pappa var med :)  Kram!

Leave a Reply