En alldeles så Random Night

1
275

Jag träff upp Jenna i går, har typ inte sett henne sen jag kom hem förutan den ena gången vi sågs snabbt i marinan bara – men i går var det dags för lite tjej mingel och häng och vi testade ut Ny öppnade Novikov på Sheraton. Så kul och trevligt ställe och så fint tycker jag! 

Loungen är bäst och min goda vän och gamla kollega Jordi Otero från Spanien jobbar där nu, han är gammal världsmästare i Mixology (bartender) så han gjorde så massa goda drinkar till oss och utan nån förvarning alls så fick jag en liten födelsedag överraskning med tårta och ljus och det var så trevligt! 

  

    
  Jag har ju inte ens firat min 30 årsdag än men jag ska fira nu denna veckan :) Jag har tänkt på att dom flesta omkring mig är alla lejon, är inte det konstigt ? Dom flesta som jag omgås med (inte alla , men dom flesta, är födda i Augusti och är lejon. Bara en tanke, lite häftigt vah?! Anyhow ! Hade så trevligt i går, det var en sån random night som helt impulsivt slutade med en drink på Movida .Helt sjukt! Jag har typ inte varit på Movida på kanske 2 år.

 I dag är jag helt slut, och min underbaraste Granne har skickat en Bloody Mary återställare åt mig hem till min dörr! Hur ska detta sluta? 

  
 
Denna dagen och denna helgen kommer bli kaos! Bra kaos Dock! 

Puss på er!! 

1 COMMENT

Leave a Reply