DIFC ARTS NIGHT

0
283

För alla er som inte har koll på ett jävla skit! Let me Bring it down for you! 

Dubai International Finance Centre är nån gång i bland hålan i Dubai vart folk samlats för konst och allt som konst har med att göra från hela världen! Dom frontar ny konst, kontemporary konst, foto konst och street konst allt på ett ställe! 

  
Även så har olika trend ställen och beachclubs en pop up här i olika gallerier ! Jag var själv på Zuma’s pop up med Dead Rabbit från NYC! 

Mina favvo från denhär gången. Kommer från Abdul Karim Majdal Al-Beik- hans bilder eller tavlor om man kan säga, handlar om “A Heart On A Wall”

  1. I början var jag mer såhär att “detta ser ut som skit” sen sen när jag kollar djupare och längre på hans bilder så blev jag mer och mer bunden.  Hans tavlor handlar om livet i Beirut efter upproret i Syrien, han frontar kärlek, hopp och krig samtidigt i sina tavlor. Ni måste nästan se dom själva för att fatta vad jag snackar om. Men hur som, dom var snygga och jag blev trollbunden av några av dom. 
  2. Den andra artisten jag fäll för i kväll var “Jimmy Nelson” “the Empty Quarter” hans konst bilder på foton är bara helt sjuka och tidlösa !                                            Jag hittade typ 4 tavlor från honom som jag skulle kunna ha i mitt vardagsrum! Min favvo Tavla från hans utställning heter.     ” Milgis, Samburu, Kenya” den var så stor och så fin med så fina färger av tre män från Kenya , i savannen, ute på uppdrag- jag vet inte men den var stärk! Kostar bara 4,500 Euros. Haha. Inga problem!

Men det roligaste med såna art exhibitions är att man träffer så sjukt mycket roliga folk från hela världen! 

Hade jag en kul kväll i kväll?

Hell yes!!

Älskar er! Kram och puss! 

   
 

Leave a Reply