Det var fruktansvärt läskigt

0
265

Jag måste bara dela med mig av en episod som hände i går när jag gick hem. Det är så sjukt att nåt sånt plötsligt hände. 

Jag har precis kommit från polisen och gjort en anmälan.  Jag har sån tur att det fanns kameror utanför min byggnad. I Dubai är det egentligen övervåkad överallt. 
Jag tog en Uber hem. Stannade på vägen utanför min byggnad. Är ca 200 meter att gå tills man kommer till huved entrén som är på andra sidan. 

I allafall. Klockan var kanske 04 på natten, jag hade varit i födelsedag kalas hos min kompis innan så jag var dressed to party. Jag hade på mig detta, denna bilden är tagen när jag var på väg till min kompis fest innan på kvällen. 


Hur som. Jag lämnar min uber, går över gatan och kollar telefonen och går emot huved entrén. Så hör jag en bil stannar bakom mig som kom från Andra hållet än vart jag kom i från, en man i bilen öppnar fönstret och skriker ” habibi, habibti, where are You going?! ” jag total ignorerar så jag går vidare. Jag känner inte dessa män. 

Då öppnar han dörren och hoppar Ut av bilen och kommer springandes efter mig . Han skriker “baby where u from, whats your Name, can i have your number” jag svara att nej det kan du inte. Han frågar “varför?” Jag säger för att jag inte känner dig. Han säger till mig “men ge mig ditt nummer så kan vi lära känna varandra. 

“Nej!!” Säger jag brått och bestämt och går lite snabbare. 

Precis när jag rundar hörnet och nästan är brevid min trapp så löper han efter och tar tag i min arm brutalt och hårt och forsöker dra mig med honom. Jag får panik och skriker “what is wrong with You let me Go!!” Klarar bryta mig loss och komma mig in. Men då springer han efter mig inn i min byggnad och sen han var i klädd den vita National kostymen (kandura) så ignorerar security i mitt hus ens att det är nån som följer efter mig , jag springer till hissen och trycker på alla knappar för att dörren ska stängas och den här snubben forsöker följa efter mig hem.

Det var så obehagligt . Jag blev helt shockad. Varför kl 04 på natten får denna killen för sig att stanna bilen och springa efter en tjej dom inte känner och riva och dra i henne såhär? 

Jag har blåmärken över hela min arm i dag. Jag kände inte av det i går. Säkert för man får sån adrenalin och blir skrämt. 

Så nu har jag varit och gjort en anmälan på detta. 

Jag hade tur . Men vem vet vad som hänt om detta hände nån annan stans. Typ att man hade längre att gå? Eller om hans kompis som körde bilen hade kommit ut och man är ensam och ingen andra i närheten. 

Jag anmälde Detta för min skuld och för att jag  började tänka att tänk om dom har stannat en annan tjej längre bort på vägen och tänk om hon inte kom undan.. Jag är så tacksam att det finns övervakning och kameror överallt och nu kan polisen ta reg numret på deras bil och även se hur han river tak i mig och jag sliter mig lös från hans grepp. Även kameror i receptionen hemma har sett han. Det känns betryggande. 

Jag är så förvånat. Fattar inte vad som får nån att göra så. 

Fruktansvärt obekvämt. Man vill ju tänka att man är trygg när man är “hemma” utanför sin dörr liksom. Jag blir shockad. 

Från och med nu kommer jag aldrig gå själv eller stanna bilen på andra sidan av gatan. Jag kommer bli körd rakt till huved entrén. Det är så sjukt. Tror inte jag helt har kommit över att detta hände . Och jag tänker och hoppas att det inte hände fler personer i går efter. 

Kram. 

Leave a Reply