Dagens görande – Skansen

2
302

I dag tidligt fick jag hänga med till Skansen och kolla alla djuren, kolla hur dom mår, hur deras nya inhäng har blivit och kommer bli!  

Jag har hängt med aporna, kollat björnar, ren,Elg, sel, Get, får, krokodil, och en hel massa andra sjukt gulliga och inte fullt så gulliga djur!    

Har ni nånsin hört talas om att Skansen är hemsökt?? Dom har ju en massa fina gamla gårdar där som dom har fraktat från hela landet. Gårdar från 16-1800 talet och uppåt ! Det sägs att hela Skansen är hemsökt och att det har hänt saker på dessa gårder förut i sin tid och att dessa spöken fortfarande går igen på dessa gårdar. Lite läskigt vah? Men sen säger dom också att det finns ett spöke där som är snällt. En dam. Hon hjälper tydligen till med djuren så att dom mår bra också. Vilka storys jag  har fått höra i dag.Det är Ganska så härligt med lite folk tails sådär på morgon kvisten! 

Men Skansen är ju så trevlig, kanske mest trevlig på sommaren. :) jag gillar att se att djuren där mår bra , dom verkar vara hälsosamma och glada, leker, nyfikna, dom äter och är fina i pelsen.

   
   
 

2 COMMENTS

  1. Snygga bilder på bloggen inte bara det här inlägget. Såg en bild på dig inne hos Annica men visste inte riktigt vem du var. Fick veta att du var gammal BB person och hittade din blogg. Tips: skaffa bättre flöde på bloggen, svårt att veta hur flödet ser ut…

    Hur som helst, kul att det gått så bra för dig och att du klättrar upp så bra med jobb, man och allt annat. Lycka till med allt!!

Leave a Reply