Är din mobil skadlig för dig? 

0
577
Camilla Jacobsen | Är din mobil skadlig för dig? 

Alltså nu måste man sluta tänka att allt här i världen dödar en… Varför har dom inte sagt för att till exempel  datorn (innan surfplattan och allt dethär kom ca år 1980-1990) alltså var skadlig då? Det är typiskt att dom plötsligt ska Gå ut nu med “nyare” forskning att mobilen faktiskt är farlig för en när dom för 10 år sen redan klarerad att den inte var farlig…(jag vet vad ni tänker, ja men vi visste inte att rökning var farligt heller innan men sen tog dom redo på det,bla bla bla… fast det är inte det jag pratar om just nu) dom har ju redan forskat på dethär med mobilerna om dom skadar oss. Det är så löjligt. Jag tycker det är lika löjligt som når unga “barn” eller tonåringar frågar om man kan bli gravid om man pussas…man vill ju inte att benen ska pussas för tidligtså man lär dom gränser…  Hänger ni med? Wake up… Jag svär att dom enbart kommer med sånna poäng just nu för att hela världen är så inne i sina mobiler och sin dator att ingen är sociala med varandra längre… Ingen ser… Om nån råkar illa ur för något så ställer folk sig att filmar och gitar i stället för att tinga SM ulans… Det är bara så sjukt!

Men jag tror att dom vil skapa en teori och nya scenarios som gör att få folk att lägga av. Men kan dom bara inte göra som i Kina då, att förbjuda mobiltelefoner medans man går på vägen (tex för att folk ska vara uppmärksamma när dom går över gatan så dom inte blir påkörda, osv) Ni fattar? Det är Så sjukt. Sånthär gör mig irriterad alltså. Mesiga!

Här har ni länken Är mobilen farlig ? , klicka inn och kolla.

Jag kan ju också påminna er om att ni måste akta er för vad ni äter för det finns en chans att ni kan sätta i halsen och dö av det oxo… Och akta er medans ni är ute och går eller cyklar för ni kan råka ut och krocka… Och slå huvet och dö.. Ja.

Leave a Reply