Amato Secret Garden

2
312

Just nu står jag i köket hemma (när jag skrev detta slutade mitt wi-fi att funka ett tag så jag postar detta nu på dagen i stället  ) och trycker i mig en big tasty och chicken Mc. Nuggets från Mc.Donalds… I know… Sååå unfashionable av mig sen alla tjejer typ den dag i dag bara är vegan och äter grönt! Men inte jag, jag äter kött och en massa junkfood…(snacket om junkfood kan vi ta senare … Och nej jag håller inte med om KFC’s jävla vidriga sätt att hantera sina kycklingar på… Så var det sagt för alla er som är så mesiga och måste peta på allt också!… Men den diskussionen tar vi sen, just nu äter jag en big tasty!!) 

  
Det var en så bra final på en fantastisk Fashion Forward helg (bilder kommer updateras strax) men i kväll gick jag med “brorsan”  Fred Egil till VII (som ligger på Conrad hotel) på Furne Amatos Fashion Forward Efterfest!!! Det var så glassigt bra!! Jag har faktiskt haft några sjuuuukt hektiska dagar själv här midt i allt detta så jag har totalt glömt att uppdatera. Men som jag sa. Det kommer läggas upp bilder sen!

     
 Vad hade jag på mig ? Nya pumps från Christian Louboutin, leather biker pants från Zara och ett fluffy linne som jag köpte i Mykonos ;)

  
Puss på er !!!

 

2 COMMENTS

  1. Ooh yeah that’s ma girl!! A girl’s gotta eat what a real girl’s gotta eat! I ain’t givin up ma junkfood and juicy hamburgers hehehe ;))
    Best å kunne spise “alt” sier nå jeg. Blir gal av at, nei jeg kan ikke spise ditt og jeg ikke datt, shut the fuck up already!!!

Leave a Reply