Al Madame Desert

0
127

I Fredags drog jag och Angela ut till några kompisar till henne i öknen och spenderade hela dagen där med ett jätte jätte roligt gäng, och vi skulle såklart ut på äventyr medans vi först var där så dessa killar kunde visa fram sina stora leksaker! 

(Kommer lägga upp en video sen)  Det var så kul och faktiskt så skönt att göra nåt annat på dagtid! (Jag vet jag suger på att blogga på senaste, men min Snap chat (millacjacobsen)  är aktiv dygnet runt ungefär, ni kan alltids catcha upp på saker där, eller på min instagram (millajacobsen ) det blir nästan så att i allt detta sociala media hetset så glömmer man bort bloggen för den är lite mera tidskrävande än allt annat. Im sorry about that. 

Hur som, det som hände efter vi hoppat in i våra dune buggeys, och kört mot Saudi Arabien i ca en timmes tid, så gick den ena bilen sönder, eller det var nåt problem med motorn och nån micro chip där som inte funkade (eller nåt!!) så vi spenderade en hel timme och väntade på en mekaniker som kunde komma till oss i ingenmansland och hjälpa.. Lite drama. Endast för att vänta är så tråkigt. 

Men efteråt gick det så bra!  Vi hade svin kul! 

Vi kom tilbaka till campen och då var det middag serverad. Allt möjligt var det att äta , it Was sooo good.  Sååå bra dag! Tack för att du tok med mig Angela! 


Leave a Reply