Dogs and Chocolate

1
274

Det var sån j***a otur i dag alltså! Min hund har varit i mitt bagage och hittat en XXL M chocklad och haffat i sig HELA påsen … Alltså han har öppnat dörren, öppnat mitt bagage, hittat påsen med M, och öppnat påsen med M, och ätit hela…

Min mamma blev typ arg på mig och tycker jag var klantig som inte kunde stänga dörren ordentligt. Fine, jag tar den! Men vem hade tänkt att hunden skulle hitta den i mitt bagage anyways? Den var ju inte ens öppen… Jag skrattar nu men det var inte alls kul när jag kom hem och hittade hunden in action lixom. Först blev man rädd för man vill ju inte att det ska hända ngt allvarligt , så jag ringde veterinären, hon sa att ge hunden gräs (vi bor ju på landet) och se om han kräks då, så det gjorde vi och om han inte kräks fick vi komma in så hon får ge honom en spruta med kräkmedel så hunden kan spy upp chocklader och alla nötter..  Men som tur var så fick jag hunden att äta gräs och nu har han kräkts 4 gånger och ser ut att må mycket böttre. All chocklad kom upp i allafall! Tur var ju det ;)

1 COMMENT

  1. Åååh nei!!! men at han skulle klare å åpne en uåpnet pose, fytti!!! Er jo ganske utrolig!! Jammen bra du fikk han til å spise grass ettepå da, er jo ikke alle hunder som hadde villet det! Uansett er det jo en svær pose sjokkis for en liten hund selvom han er kraftig! Skummelt! Enda bra alt gikk godt!

Leave a Reply